sreda, 19. september 2012

V Bohinju dež ni imel ta mladih

Letošnji uvodni vikend smo znova preživeli na Gorenjskem. Tokrat v Bohinju. Čeprav pregovorno vremensko muhasti Bohinj, nam je postregel z vso svojo lepoto, ki jo premore.
Prvi dan smo raziskovali okolico CŠOD-ja, kjer smo bili nastanjeni. Pilili smo košarkarsko tehniko, krepili mišice pri veslanju in trenirali složnost pri zavesljajih in malce lenarili v visečih mrežah. Zvečer smo ob tabornem ognju prisluhnili zvokom kitare, za posladek pa v žerjavici spekli nam tako ljube banane s čokolado.

Nedelja je bila rezrevirana za malce daljši sprehod, popoldan pa za obisk Kravjega bala. Vzdušje na veselici nas je kar posrkalo, navdušenja pa nismo mogli skriti niti nad avtohtonimi bohinjskimi cikami. Krave so res zakon živali. Po stojnicah smo degustirali najrazličenjše dobrote. Najmanj nam je šel v nos tipičen bohinjski sir, mohant, ki smrdi. Zelo smrdi.


Smeha, sproščenosti in dobre volje tudi letos ni primanjkovalo. Druženje v tako prijetnem vzdušju je super popotnica in uvod v novo šolsko leto. Le želimo si lahko, da bomo v taki zasedbi na potep lahko odšli še večkrat!



Ni komentarjev:

Objavite komentar