petek, 13. december 2013

Koledar

Namigovanj o našem prednovoletnem projektu je konec. Včeraj so nam, še čisto vročo, iz tiskarne dostavili celo paleto koledarjev. Tako je. Naš letošnji projekt je bila izdelava strenskega koledarja. Ideja je udarila kot strela z jasnega in s pomočjo prijaznih ljudi, ki so nam priskočili na pomoč pri izvedbi, je projekt dejansko tudi ugledal luč sveta.


Na slikah koledarja smo predstavili igre, ki so se jih igrali naši starši in stari starši, danes pa le redkokdaj vidiš koga, ki zunaj pred hišo skače ristanc ali pa gumintvist. Celoten projekt je delo naših mladostnikov in ima prav zaradi tega posebno, dodano vrednost.


S prodajo koledarja bomo zbirali sredstva za izvedbo vsebin v naši skupini - npr. ogled gledaliških predstav, kina, nakupu družabnih iger ali športnih rekvizitov, največji motiv in želja pa nam tudi letos ostaja končni izlet. Spomini na lanskega so namreč še vedno zelo živi in tako prijetni, da že od septembra delamo načrte kam bi lahko odpotovali letos.

Upamo, da boste podprli naš trud in s prostovoljnim prispevkom pomagali, da uresničimo svoje sanje.Pišite nam na mail ss.locani@gmail.com in dogovorili se bomo kako koledar lahko pride do vas.

Hvaležni vam bomo tudi za dodatno reklamo!




Ni komentarjev:

Objavite komentar