sobota, 22. december 2012

Dedek Mraz

Zadnji teden pred začetkom praznikov in božično-novoletnih počitnic je pri nas že pregovorno zapolnjen z najrazličnejšimi dogodki. Na začetku nas je najrepj čakala skupna večerja in obdarovanje. Še preden se je začelo večeriti je v hiši zadišalo po dobrotah, ki jih je za nas pripravila srednješolka, pod mentrostvom, kot je sama rekla, mojstra Bineta. Miza se je šibila pod številnimi dobrotami in na krožniku ni bilo dovolj prostora, da bi hkrati lahko preizkusil vse okuse.
Ozračje in razpoloženje je že tekom popoldneva ogrevala Wii konzola, za uvod skupnega druženja pa smo se preizkusili v kvizu kako dobro se poznamo. Kviz je bil sestavljen iz treh sklopov: potrebno je bilo v pravilnem časovnem zaporedju razvrstiti dogodke v naši skupini, v stavkih smiselno uporabiti besede s katerimi se tudi mi kar pogosto srečamo, za konec pa še na sliki, kjer je bil samo del nekoga izmed nas uganiti kdo predstavlja celoto. Obe skupini sta se odlično odrezali in rezultat je bil na koncu izenačen.



Pričakovanje se je počasi začelo stopnjevati. Nekateri so kar naprej uhajali v sobe in v temi skozi okno gledali na ulico, kdaj bo prišel dedek Mraz. Kar naenkrat je zacingljalo pred vhodnimi vrati. In kdo je bil pred vrati? Ja, dedek Mraz osebno! Poleg vrečk z darili je v hišo prinesel še glasen smeh in prepevanje.


Kot se spodobi smo za konec še nazdravili prihajajočemu letu in si zaželeli vse lepo za vse nas!

Ni komentarjev:

Objavite komentar