sobota, 15. december 2012

Prednovoletni ples v Ostrigi

Obljuba dela dolg, pravijo. Ker smo že lani v Ostrigi preživeli nepozaben večer, smo si ob slovesu namreč obljubili, da druženje nasledenje leto obvezno ponovimo. Ločani smo staknili glave, zavrteli nekaj telefonom in stvar je bila dogovorjena. 2.tradicionalni prednovoletni žur za vse skupine Vzgojnega zavoda BO!
Ekipa v Ostrigi nam je tudi letos prijazno odstopila svoje prostore in nam pomagala pri organizaciji še enega v vrsti nepozabnih večerov za opis katerega gredo sami superlativi. Ostriga in ekipa, vsem vam gre na tem mestu en preprost in glasen HVALA za to, kar ste nam že drugo leto zapored omogočili. Pozitivne energije s katero je bila tega dne napolnjena se enostavno ne da ubesediti. Brala se je v očeh naših otrok in mladostnikov, ki so prepevali, plesali, se smejali, družili, rajali, se zabavli, kramljali,...

Že na samem začetku je zadišalo po palačinkah. Miza, kjer so se pekle kot po tekočem traku je bila ena najbolj obleganih tega večera. Na priložnostni stojnici pa je kar nekaj obiskovalce našlo kakšno darilce, bodisi za svojo dušo ali za darilo svojim bližnjim. Spet tretji so si večer popestrili s turnirjem v namiznem nogometu.


Za glasbo in vzdušje na plesišču je skrbela prekaljena druščina DJ-ev.


Vrhunec večera pa so bile karaoke. Na začetku je bilo prisotne nekaj treme in zadržanosti, a ko je prvi pevski par prebil led, so prijave začele kar deževati. Zmagovalci so bili na koncu prav vsi nastopajoči. Skratka pelo se je in plesalo...


In kaj si ob zaključku tako lepega večera lahko obljubiš, ko se poslavljaš? Ja, da se naslednje leto spet vidimo, kaj pa drugega! :)


Ni komentarjev:

Objavite komentar