sreda, 13. junij 2012

Adrenalinski overdose

Konec leta sledi končni izlet. Pri nas je to vedno zelo logičen sklep, ki se ga vestno držimo.Nevihta idej je tudi letos navrgla nekaj predlogov izmed katerih je, po demokratičnem glasovanju, pretehtala odločitev, da obiščemo adrenalinski park.
Vreme nam je bilo, kljub precej aprilsko muhastem juniju, več kot naklonjeno. Park je bil skrit nekje čisto na samem, v gozdu. Še enkrat več smo izkoristili gostoljubje narave in očistili svoje čakre in z glasnim kričanjem malce sprostili sami sebe in verjetno pregnali kakšno žival, ki je nič hudega sluteč zašla v našo smer.
Naša prva naloga je bila krajši orientacijski pohod, s štirimi točkami, kjer so nas čakale različne naloge. Super smo se odrezali. Vodička nam je zaupala, da so gimnazijci, ki so naloge opravljali pred nami, za marsikatero potrebovali več čaka kot mi.


Uspešno opravljene naloge so bile vstopnica v adrenalinski park in naprave, ki so se raztezale med drevesi, na višini približno 15m. Priznamo, malce so se nam zašibila kolena in na koncu smo bili kar veseli, da smo spet stali stabilno, na trdnih tleh.


Adrenalinska doza je dosegla svoj vrh, ko nas je za zaključek čakala še prav posebna gugalnica. Takšna, ki te dvigne kar 21m v zrak in je trenutno najvišja tovrstvna naprava v Sloveniji. Nekateri so potrebovali kar precej časa, da so zbrali pogum in se zagugali v višave. A občutek je bil fantastičen in potem kar nismo in nismo odnehali....




Ni komentarjev:

Objavite komentar