četrtek, 21. junij 2012

Bašelj 2012

Vsako leto poletje pozdravimo na pikniku v Bašlju. Za to priložnost razpošljemo vabila staršem, sorodnikom, prostovoljcem, ki so se tekom leta družili z nami in nam pomagali. V prijetnem ambientu, kjer se za uvod ponavadi med seboj, v igrah brez meja, pomerimo posamezne stanovanjske skupine, okrepljene s povabljenci, velikokrat sledijo tudi zabavni skeči, ki se zakljujčijo z glasnim, skupinskim prepevanjem.
Piko na i pa predstavljajo zaključne pohvale. Vsak posameznik za nagrado dobi majhno darilce, kup lepih besed in pa velikoooooo čokolado z lešniki. Le-ta naj bi sicer zdržala do konca naslednjega šolskega leta, a praksa je popolnoma drugačna. Ampak, ker so temeprature ponavadi že zelo poletne je izogovor vedno pri roki. Čokolada se na vročini vendarle hitro topi ;)



To pa še ni vse. Skupina po principu demokratičnega glasovanja vsako leto izbere tudi osebnost skupine. To je osebnost, ki je v preteklem šolskem letu pustila največji pečat v skupini. Tega ponavadi čaka še dodatno presenečenje.


Ni komentarjev:

Objavite komentar