torek, 1. maj 2012

Jaz pa pojdem na Gorenjsko...

Letošnje indijansko poletje nam je še v prvem oktobrskem vikendu postreglo s čudovitim vremenom. Naš tradicionalni uvodni vikend, kot ga malce ponesrečeno poimenujemo, smo letos preživeli v Kranjski Gori, natančneje v hudo modernem CŠOD-ju Planica.
Namen našega skupnega vikenda je predpriprava na skupen spopad z novim šolskim letom. V neformalnem okolju se bolje spoznamo z našimi novimi člani, med starejšimi pa se stkejo še bolj trdne vezi. Skozi najrazličnejše dogodivščine in avanture ter smeh in medsebojno sproščeno druženje, se začne graditi skupina v kateri je veliko prijetneje sobivati, saj v njej tako prevladujeta prijateljski duh in zaupanje.
Letos nam je ta cilj več kot uspelo doseči. Še danes, ko je od našega vikenda minilo že skoraj celo šolsko leto, lahko črpamo iz malhe pozitivne energije, ki smo jo napolnili v objemu Julijcev, stran od vsakodnevnega vrveža in nepotrebnih dražljajev.

Narava je bila naš poligon za igro in zabavo. Heca in glasnega smeha ni primanjkovalo.


Večer seveda ni smel miniti brez družabnih iger, zaradi katerih smo spat odšli razbolelih trebuhov od smeha.



Naslednji dan pa hop s kolesom naokrog, vožnja s sanmi in počitek ob Zelencih.



Na poti domov pa še zadnja postaja. Golf igrišče na Šobcu. In turnir! Tiger Woods, mi smo pripravljeni!


Jasna, Saša, Katja in Davor smo sklenili, da letošnjo skupino še in še zasujemo s prijetnimi dogodki, saj le ti postanejo del nas in naših spominov. Tistih najlepših, ki nas najbolj bogatijo!

Zapisala: Katja 

Ni komentarjev:

Objavite komentar